Kpop4Turkey'in Bu Haftaki Konuğu: Turkish Boice




Bildiğiniz gibi Kpop4Turkey Twitter ve Facebook sayfalarında yeni bir uygulama başlattı; #Kpop4TurkeySoruyor . Bu uygulama ile bizi takip eden Kpop severlere bazı sorular yöneltiyor ve Kpop ile ilgili düşüncelerini soruyoruz ve daha sonra bunları herkesle paylaşıyoruz.Geçtiğimiz hafta da bu uygulama tarafımızdan gerçekleştirildi ve bu uygulama ile yeni bir uygulamanın önü açıldı.#Kpop4TurkeySoruyor 'da Türk Kpop severlere en beğendikleri Türk hayran sayfalarını sorduk ve cevaplar doğrultusunda beğendikleri sayfa yöneticileriyle röportaj yapmaya ve onların takip ettikleri sayfaları daha iyi tanımaları ve kaynaşmalarını sağlamaya ve bunun için bir köprü olmaya karar verdik.Geçen hafta ilk söyleşimizi bizim de çok yakından tanıdığımız ve takip ettiğimiz Turkish Boice (Türk Boice sayfası/CN Blue Türkiye Hayran Sayfası) ile gerçekleştirdik.Kendileriyle Twitter üzerinden tamamiyle canlı bir söyleşi gerçekleştirdik.Kendileri bizlere çok samimi ve hoş cevaplar verdiler.Biz de bu söyleşiyi sizin için blogumuza taşıdık.İşte o söyleşi.

*****


Kpop4TurkeySoruyor Turkish Boice Söyleşisi

Bildiğiniz gibi dünkü #Kpop4TurkeySoruyor 'da sizlere başarılı Türk hayran sayfalarını sormuştuk.İşte @TurkishBoice onlardan biriydi ve bugün konuğumuz olmayı kabul ettiler ^^ İlk söyleşimiz olmasından dolayı hepimiz heyecanlıyız :) İnşallah hepimiz zevk alırız. 
@TurkishBoice paylaşımları ve üyelerle ilişkileriyle oldukça iyi bir hayran sayfası olma sıfatını hak ediyor. Onlar işe başladıklarında eminim bu kadar ilerlemeyi pek düşünmüyorlardı ama zoru başardılar. Şimdi yurtdışı bağlantıları olan ve hayranlarına en doğru bilgileri aktaran bir hayran sayfası onlar ve şu an bizlerle birlikteler. @TurkishBoice ile olan söyleşimiz başlıyor!



Öncelikle bize zaman ayırdığınız için teşekkürler.Bu ara pek yoğunsunuz yanlış mıyım?

Ben teşekkür ederim :) Evet son birkaç haftadır CNBLUE’nun yoğun programı nedeniyle biz de çok yoğunduk.Hem hiç bir haberi kaçırmadan programlarını en güncel haliyle takip etmek hem de devam etmekte olan projelerimiz nedenyle aksiyonsuz günümüz hiç geçmedi. Ama tatlı bir yorgunluk tabi..

CN Blue ile tanışmanızı ve adminlik sürecinizden bahseder misiniz?

hmm.. bunun hikayesi biraz uzun.Cevabım beni tanıyan boiceları şaşırtacak ama daha geçen temmuzda Heartstrings dizisinden sonra CNBLUE’yu keşfettim.Kore sempatim yeni başlamıştı. Dizide ilk bölümde bu şarkıyı duydum YongHwa - A chance Encounter.Rock müzik severim..Hemen kim bunlar diye aynı gece diziyi bırakıp araştırmaya başladım ve "aynı gece" bütün şarkılarını büyük bir şokla dinledim, çünkü hepsi harikaydı! "Hemen o gece" ipoduma tüm şarkılarını indirip dinlemeye başladım.ve macera başladı. İşte boice olma hikayem bu :) Daha rahat takip edebilmek için kendime FB ve twitter hesabı açtım. Beni adminimiz Henice keşfetti, fazla sıkı takip ediyormuşum :) Tabi hemen transferim gerçekleşti veee işte burdayım..

 Çok hoş gerçekten :) Sayfaya ilk geldiğinizde nasıl projeler ve düşünceler vardı kafanızda?

Bu benim ilk adminliğim.Çevirmek,paylaşmak istediğim çok şey vardı,ingilizce kaynak çok fazla ama Türkçe çeviri çok azdı.Özellikle araştırma yaparak bloğumuzda eğlenceli ve bilgilendirici yazılar hazırlamak istiyordum, şu an bu paylaşımları sistemli hale getirdik. Röportaj ve haberler hemen gelir gelmez çevrilerek bloğumuzda yayınlanıyor. Bunun dışında araştırma yazıları yazıyoruz. Altyazı yapmak istediğim çok şey vardı, ekiptekiler eskiden beri yapıyordu zaten, yeni videoları youtube kanalımızda yayınlamaya devam ediyoruz. Blog ve haber sayfalarında haberler geç yayınlanabildiğinden twitterı aktif kullanmak önemliydi Çünkü burdan kurduğumuz güçlü bağlantılar sayesinde de herkesten önce haberleri alıp hemen çevirerek paylaşabiliyoruz.Twitter müthiş bir bilgi kaynağı bizim için, çünkü onlara yakın olan ve basından insanlar sayesinde haberleri çok çok hızlı alıyoruz. Twitterda saat kaç olursa olsun haber gelir gelmez canlı yayın yapıyoruz yani :) Şu an bunlar dışında ilk ve tek resmi Turkish Boice olarak fan hesabı olarak hayal ettiğimin çok ötesine gidiyoruz.Bütün çabalarımızın tek bir ana amacı var tabi ki: CNBLUE'nun Türkiye'ye gelmesi..

Kısaca kendi gözünüzden CN Blue'yu anlatır mısınız bize?

Sorular çok güzel :)

Sizin de cevaplarınız çok güzel ^^



CNBLUE ben demek artık.. Büyük bir hayranlık besliyorum. Sebebinden biri hiç pes etmeden ,dedikodu ve olumsuz olaylara karışmadan büyük bir azimle çalışmaları ve üretmeleri. Bana göre hayatta örnek alınacak insanlar. Sadece tarzları, beste ve şarkılar değil, karakterleriyle de onlara dair her şeyden çok büyük keyif aldığım bir grup.. 

Çok özgün bir tanımlama gerçekten :) CN Blue'nun hızına nasıl yetişiyorsunuz?Malum programları çok hareketli hele de bu aralar pek durmuyorlar konserler vs.

Uyumayarak :) Sanırım artık Kore saatiyle yaşamaya başladık ve buna alıştık.Asya turları yeni bitti. Japonya fanclub turları çok hareketli ve eğlenceliydi.Oldukça hızlı bir dönem bitti. Ama önümüzde Los Angeles Konseri ,çıkacak yeni mini albümleri (resmi açıklama daha gelmedi ama 27 Martta CD satışları başlıyor), müzik festivali (E-DA SUPER ASİA MUSİC FESTIVAL 28-29 Nisan) ve tabi ki Minhyuk’un yeni dizisi var. Maalesef Minhyuk dizide mart ortasında görünmeye başlayacak, masum Minhyuk'umuz dizide bir playboyu oynayacak.O yüzden merakla bekliyoruz :) 

Desenize yine size uykusuz geceler göründü. Bu etkinlikler boyunca da üstünüze düşeni başarıyla yerine getirceğinize eminiz^^

Kesinlikle :D



Şu anda CN Blue'nun da haberinin olduğu düşünülen CNBlueStorm ile güzel bir bağ oluşturdunuz ve sizi tanımalarını sağladınız.Bu süreci biraz anlatır mısınız?

Storma girmek bizim için çok önemliydi. Önce bilmeyenler için CNBlueStorm'un ne olduğunu açıklayayım:CNBLUEStorm, CNBLUE için kurulmuş en büyük , en kapsamlı ve aktif hayran sitesi ve CNBLUE'nun haberdar olduğu düşünülen bir site. Dünyanın tüm resmi boice hesaplarını çatısı altında toplayan bir site ve Türk Boiceları temsilen oraya kabul edilmek bizim için büyük bir gurur ve sesimizi onlara duyurmak için çok önemli bir adım oldu Bağlantı kurmak kolay olmadı tabi ki. Öncesinde günlerce ve saatlerce süren admin toplantılarımız oldu. Nerdeyse hiç uyumadan beyin fırtınası yaptık ve çalıştık. Sabahlara kadar süren toplantılar. Sanırım CNBLUE'nun bizi tanıması hedefi bize enerji ve azim verdi. 8 şubat gecesi adminimiz Henice'in CNBLUE Argentina admininin yardımı sayesinde storm'un kurucusuyla irtibata geçmesi ve yazışmalar sonucu sabaha karşı Storm'a kabul edilmemiz sadece bir başlangıçtı. Kabul edilmek güzel ama büyük bir sorumluluk, tüm dünya boiceları tarafından tanınan resmi bir hesap olduğumuz için daha çok çalışmak ve farklılaşmak gerekiyor. O yüzden uykusuz gecelerimiz devam ediyor, tabi ki aynı keyif , heyecan ve istekle :)

Çok etkileyici! Siz anlatırken ben yoruldum :O :D:D Muhteşem bir serüven ve müthiş bir ekip çalışması gerçekten...

Olumlu gelişmeler sayesinde yorgunluktan çok heyecan hissediyoruz artık :)




Üyelerle hoş ve sıcak bir aile ortamınız var bu işi nasıl beceriyorsunuz?

CNBLUE’ya sevgimiz ve merakımız dışında, ekip olarak uyumlu ve aile gibi olmamız da sayfaya yansıyor sanırım.Yaptığımız şeyi ciddiye alıyoruz ama aynı zamanda çok eğleniyoruz. Zamanla takipçilerimizle de birbirimizi tanıdık artık, biz onlara da ekipten gözüyle bakıyoruz. Çünkü soru, yorum, önerileri ve paylaşımları bizim için çok değerli. Ve atacağımız sonraki adımlar için harika fikirler çıkabiliyor. Bize öyle çok destek oluyorlar ki , daha da severek paylaşım yapıyoruz..

Sayfadaki hoş iletişimden bahsetmişken biraz da iç ilişkilerden bahsedelim.Muhtemelen adminler arasında da bir aile bağı var.Bu bağdan da bahseder misiniz?

Ben henüz aralıktan beri ekipteyim.Hatta MinSea adminimiz de daha 1 aydır bizimle,ama sanki yıllardır birbirimizi tanıyoruz. Kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü gördüğüm en zeki, tatlı, üretken, pes etmeyen ekiple çalışıyorum. Uyandığımız zaman kahvaltıdan önce ilk yaptığımız şey birbirimize günaydın demek, her akşam mutlaka nette buluşuyoruz. Hatta o kadar ki bazen aynı evde yaşıyormuşuz gibi hissediyorum :) Kardeş gibiyiz artık , her şeyi paylaştığımız çok güçlü bir bağ var aramızda  Herkes o kadar çok çaba harcıyor ki , hedefimize ulaşacağımıza inancım çok büyük.

Böyle ilişkilere sahip bir ekibin yapamayacağı iş yok bence :) Samimi cevabınız için ayrıca teşekkürler^^


Teşekkürler :)


Herbirinizin sevdiği üyeleri sorsak?

 takipçilerimiz adminler arası tatlı atışmalardan dolayı bu sorunun cevabını tahmin ediyordur :) Burningler çoğunlukta :) Ben (c208) , Rock Prensesi, NarN “Jonghyun” ,Henice “Yonghwa” , Minsea (adından anlaşılacağı üzere) “Minhyuk” hayranı. Hepimiz Jungshin’e sempati duyuyoruz. Henice ve Minsea rahat, ama biz üçümüzün arasında Mr. Guitar Freak yüzünden sık sık tatlı atışmalar oluyor.Kimse Jonghyun’u bırakmak da, paylaşmak da istemiyor doğal olarak... :)

Haksız da değiller hani :D Peki neden bu üyeler? Sizi onlara ayrı ayrı ve bir bütün olarak bağlayan nedir?

Şu an kendi adıma cevap vereyim Jonghyun’un ilk sesini duyduğumda o anda büyüsüne kapıldım. Müzik delisiyim ve onun da elinden gitarını hiç düşürmemesi çok hoşuma gidiyor, bestelerini , coverlarını çok seviyorum, hepsi özellikle o yumuşak sesiyle birleşince beni çok etkiliyor. Sert , umursamaz duruşunun altında duygusal bir kalp yatması, diğerlerine abilik etmesi, her fırsatta eğlence çıkarması, gamzeli kahkahaları, onlarca şey sayabilirim, sizi sıkmayayım :) 
Bütün olarak neden bağlandığımızı önceki soruda cevabını vermiş oldum sanırım :) 



Sizin en sevdiğiniz CN Blue şarkısı?

şu an onu dinliyordum :) MTV Unplugged ‘dan beri Jonghyun’un “teardrops in the rain” şarkısını dinlemeden duramıyorum.MTV’den önce sorsaydınız bu kadar kolay söyleyemezdim, hepsi çok güzel..


Şu anda Türk Boice'lardan gelen çalışmalarla yürüttüğünüz bir hayran projesi var.Bu projenin Boice ailesi için duygusal ve profosyonel anlamda anlamı nedir?

Şu an Turkey Wants CNBLUE projesini hazırlıyoruz. Bu proje Türk boicelarının CNBLUE’ya sevgilerini gösterdiği fotoğraflardan oluşuyor. Projeye ilgi çok güzeldi, şöyle göstereyim :) (Proje fotoğraflarını görmek için tıklayınız).Proje video haline getirilip FNC aracılığıyla CNBLUE’ya gönderilecek. Ellerine kesin geçecektir çünkü fanların kendilerine gönderdiği herşeyin ellerine geçtiğini biliyoruz.Proje sona yaklaştıkça heyecan da artıyor bu yüzden Varlığımızdan haberdar olmaları için her yolu deneyeceğiz. Bu proje şu an aklımızdakilerden sadece biri..

Bize bütün olarak onları neden sevdiğinizi söylediniz bunu biraz daha açsanız o zaman sohbetin tadından yenmez bence ;)

Tamam :D CNBLUE bu şekilde fanı olduğum ilk grup. Çok gençler ama çok güçlüler.Geçmişte yaşadıkları olumsuz, yıkıcı olabilecek olayları birbirlerine kenetlenerek ve daha da çok çalışarak atlatmışlar.Durmadan çalışıyorlar, başka hiçbir şey düşünmeden ve onlarca ödülle bizi gururlandırıyorlar. Çoğu zaman üzülüyorum, çünkü hiç dinlenmiyorlar ama buna rağmen hala müthiş bir enerji ve sevgiyle çalışmaya ve üretmeye devam ediyorlar. Daha müziklerini ilk duyduğumda içgüdülerim sahip oldukları bu saf yeteneğin onları dünya çapında bir grup yapacağını söylemişti. Şu an “kendilerinin de şaşırdığı” çok hızlı bir ilerleme kaydediyorlar. Her gün yeni bir sürpriz ve haberle gururlanıyoruz.MTV unplugged’a çıkan ilk Koreli grup ünvanı almaları, Oricon Weekly Chart’ta 41 yıldan sonra 1. Olan ilk yabancı ünvanı almaları, marttaki Los Angeles konserleri, sadece birer örnek :)

Oricon cidden önemli ve gerçekten bu büyük bir başarı!

Evet çok büyük gururdu :)




Projeye geri dönecek olursak Inşallah bu projenizde başarılı olursunuz.Ileride başka hayran projeleri de düşünüyor musunuz?


Tabi ki! Hatta şu an katıldığımız başka bir proje daha var. “Lee Jonghyun doğum günü projesi”. Twitterda bu hafta bir fan başlattı ve proje uluslararası hale dönüştü, biz de kendisiyle konuşup katıldık.Aynı şekilde kutlama fotoğraflarından oluşan bir video hazırlanıp, tam doğum günü gecesi 15.Mayısta saat 00:00’da yayına açılacak.
Tüm dünya boicelarıyla gene aynı projede bulunmak, ve ses getireceği için Türk boicelarının da herkes gibi CNBLUE tarafından da bilinmesi gene heyecan verici. 22 marta kadar isteyen herkes katılabilir .. 


Son olarak beğendiğiniz Türk hayran sayfaları hangileri?

O kadar çok var ki, hepsi harika ve onlarla burda yakaladığımız ortamı çok seviyorum.Siz, @FTurkey_Pri @BoATurkey @MinozTurkey@INFINITETurkey @BigBang_TURKEY @SJ_TURKEY @SS501Turkey@JYJTURKEY @TVXQTURKEY

Unuttuklarım vardır mutlaka şu an, ama hepsi gerçekten başarılı ekipler..

Kendi adımıza teşekkür ediyorum ^^

 :) Çok keyifli oldu benim için. Ayrıca ilk söyleşi için bizi seçmeniz ayrı bir gurur oldu. Orjinal ve keyifli paylaşımlarınızın devamını büyük bir merakla bekliyoruz :)

Gerçekten çok çok teşekkürler.Bence çok samimi ve hoş bir sohbet oldu.Başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyoruz.Her daim destekçiniz olmaya ve sizi takip etmeye devam edeceğiz^^

 Çok teşekkürler bu güzel söyleşi için tekrar. Umarım herkes keyif almıştır :)
Teşekkür ederiz inşallah diyelim^^ Bence takip eden herkes için çok keyifli oldu^^ Tekrar teşekkürler^^

****

İşte söyleşimiz böyleydi.Yakın zamanda çok sevdiğiniz hayran sayfalarıyla söyleşi yapmaya devam edeceğiz bizi takip etmeye devam edin ^^
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kpop4Turkey - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger