CN Blue'nun Muhteşem Dönüşü!



Dün Türkiye saatiyle oldukça geç bir saatte yayınlanan Where You Are ile CN Blue muhteşem bir dönüşe imza attı.Hayranların merakla bekledikleri klip gerçekten onlarca kez izlenmeye değer.Oldukça farklılaşan konseptiyle hayranlarını bir kez daha kendine aşık eden Jung Shin YongHwa MinHyuk ve JongHyun karizmatik bakışları ve performanslarıyla bayan hayranlarını büyülediler.

Şarkının sözlerine bakıldığında çoğunluğu İngilizce olan şarkıda aralara Japonca serpiştirlmiş.İngilizce kısımlarını YongHwa söylerken Japonca kısımları da JongHyun söylüyor.Şarkının en vurucu yeriyse kesinlikle tartışmasız gitar solosu.Gerçekten de alıp götüren cinsten.Şarkıda en çok dikkatleri çeken ise  YongHwa'nın İngilizcesi oldu.Telaffuzunu oldukça geliştiren YongHwa Amerikalı Rockçılara taş çıkarır şekilde şarkısını seslnedirmiş ve üzerine karizması da eklenince olağanüstü bir performans ortaya çıkmış.

Türk Boice'lara hayırlı olsun diyelim.Beklediklerine ve beklediğimize gerçekten değdi.

NOT:Şarkının okunuşu ve çevirisi yakın zamanda Türkçe Okunuşlarıyla Kpop Şarkıları Facebook sayfamızda ve blogumuzda yayınlanacaktır.




Klip fotoğrafları için Turkish Boice sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

10 Ocak 2012 05:31

Şarkı çıkalı daha 2 gün oldu, çıktığı ilk dakikadan beri o kadar çok dinledim ki , bu kadar mı mükemmel şarkı yapılır, liderimiz Yonghwa'yı tebrik ediyorum. Yer yerinden oynadı gene :) Jonghyun'um gitar solosuna çıldırdım , şarkının en sevdiğim bölümü. Hadi sırada Get Away var , onu dinlemek için can atıyorum..CNBLUE Rocks!!

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kpop4Turkey - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger